Вітаю,

Цим першим постом я нарешті розпочинаю свій перший блог. Хто я такий, чим займаюся, і для чого починаю цей ресурс, все це ви можете прочитати на сторінці моєї історії.

Зараз цей сайт ще в процесі активної розробки та наповнення. І найближчими днями тут можна буде знаходити нові матеріали щодо програмування, а також час до часу буду постити свої персональні замітки на різноманітні теми.

Загалом планую ще додати і підтримувати наступні секції:

  • навчальні матеріали для програмістів початківців (включно з відемо туторіалами)
  • інтерв’ю з досвідченими програмістами, а також з людьми, які займаються набором програмістів у програмістські контори (тобто Human Resource менеджерами) Я вірю, що такі інтерв’ю допоможуть початківцям визначитися, що робити і в яку сторону рухатися, щоб отримати свою роботу мрії!
  • переклади цікавих і популярних англомовних статтей, які мені імпонують
  • гостьові пости та навчальні статті від досвідчених програмерів, моїх колег
  • з часом також можу почати дописувати на тему персонального розвитку, онлайн підприємництва, фрілансерства, і інших галузей і тем у яких я себе спробував і досяг певних результатів. Все залежатиме від вас, мої читачі і ваших відгуків. Те що буде цікавим – будемо пробували висвітлювати на сторінках даного ресурсу.

На даний момент я більше, ніж половину свого часу в день проводжу над розробкою клієнтських проектів, які і дають мені на хліб, та досвід 😉 Але кожен день, я також виділяю 2-3 години на роботу над цим сайтом, наповнюючи його корисними матеріалами.

Так, зараз я працюю над створенням секції безкоштовних навчальних матеріалів для початкцівців програмістів (це будуть туторіали на пітон та веб тематику), а також над 5-7 денним безплатним емейл курсом знову ж таки для тих, хто лише починає кодити під назвою “Не Кодом Єдиним” (тут я спробую висвітлити кілька основних речей, які кожен програміст повинен освоїти окрім його основної задачі: кодування, для успішного пошуку своєї нової роботи або досягнення кращих результатів на уже поточному місці праці).

Надіюся ресурс буде вам корисним! Запрошую вас дописувати в коментарі ваші побажання стосовно майбутніх статтей та навчальних матеріалів, тем, які вам були б цікаві (звісно на програмістську тематику ;), а вже я, поєднуючи ваші побажання з моїми вміннями, досвідом та цілями, спробую надавати корисну інформацію та допомогу на сторінках даного сайту.

Також із самого верху ви можете бачити форму підписки на емейл оновлення, щоб напряму першими отримувати інформацію про нові матеріали та ідеї з мого сайту. З підписниками я час до часу ділитимуся інформацією, досвідом та ідеями, яких не буду викладати тут на сайті. Тому, якщо бажаєте отримувати додаткову корисну інформацію для себе, безкоштовно, запрошую у емейл підписники! Також, отримавши черговий лист від мене, ви можете на пряму відписати на нього зі своїми запитаннями, і я персонально дам відповідь на кожне із них!

Підписуйтеся у друзі, фоловіть у соц. мережах, задавайте питання, скидуйте поради, надавайте пропозиції і до наступного зв’язку! 🙂