Минулого року я відвідав дуже класну подію у Львові: Mobile Development Day. Хоча сам розробкою мобільних додатків не займаюся, а поки працюю лише на рівні мобільних версій для веб-сайтів, подія для мене все одно була надзвичайно цікавою і корисною.

Уся подія відбувалася у два потоки: бізнес мобільних додатків, а також технічна сторона цього бізнесу. Тому подія була корисною як для розробників (тєхнарів 🙂 так і для тих, кому була більше цікава бізнес сторона цієї цікавої справи.

Оскільки я сам на той час був далекий від розробнки мобільних додатків, то вибрав для себе більшість доповідей в бізнес потоці. І не розчарувався. Супер доповіді про:

  • рішення доповненої віртуальної реальності
  • як одна людина з допомогою фрілансерів розробила кілька власних додатків і заробила більше ніж 100K $ за один рік
  • про успішні бізнес додатки
  • бізнес сторона мобільних ігор, приклади український компаній

і ще багато інших були надзвичайно цікавими і мотивуючими. Крім того купа нових знайомств, контактів і позитиву!

Так от. Пишу цей пост я насправді не для реклами цієї чудової події. Відношення до організації її ніякого не маю. Пишу тому, що хочу віддати свій квиток, який купив ще на початку цього літа.

Так сталося, що зараз поза Львовом, і буду вдома аж через тиждень. А Lviv Mobile Development Day вже у цю Суботу 21 Вересня. Організатори сказали, що можу передати свій квиток на цю супер подію…

Отже, для тих кому цікаві мобільні технології, бізнес мобільних додатків, і хоче провести цікаво та з користю цю Суботу у Львові – коментуйте внизу цього поста або підписуйтеся на оновлення мого блогу і через два дні (у вечері середи 18 Вересня) ми розіграємо серед усіх бажаючих цей квиток на Lviv Mobile Development Day.

P.S. Цього року доповіді проходитимуть не у дві, а у три потоки – ще один потік Hardware Hacks 🙂

Результати Розіграшу Квитка:

Бажаючих виявилося біля 20-ти, але нажаль квиток лише один. З допомогою random модуля Пітонівського 🙂 був визначений власник квитка на Lviv Mobile Development Day. І ним став: Ваня Карпа . Вітаємо, і бажаємо провести чудово час на цій класній події!